Den Thailanske Buddhistforening
Wat Thai Norway


+47 63 82 01 30 :watthainorway@hotmail.com
FORSIDE AKTIVITET MEDLEM KONTAKT

 
Forord av Abbedved Wat Thai Norway Phravimolsasanavides

Forord av Abbed       1 Februar 2017
      Kjære medlemmer av Den Thailandske buddhistforening.
Nå føler jeg at tiden går så fort. Ett år = 365 dager, og vi husker alle hendelser fra året som om det var i dag. På grunn av våre tanker som aldri stopper å tenke og planlegge ettersom ny teknologi stadig utvikler seg , må vi alle følge med på det.
Vi er blitt eldre for hver dag, og det blir ikke lettere for oss å lære nye ting. Vi kan fort glemme å se tilbake på oss selv.

     I løpet av året som har vært, har dere medlemmer støttet og utøvd alle aktiviteter og seremonier i samsvar med Theravada buddhismen, og Thailandsk høystidsdager i samarbeid med Thai ambassadør i Oslo.
     Etter at Hans Majestet Kong Bhumipol Adulyadej døde den 13. oktober har det blitt gjennomført minnemarkeringer overalt hvor det bor thaier. Så også i Wat Thai Norway. Det er daglige minnemarkeringer i tempelet. Det viktigste blir på 30. , 50., og 100 dager bortgang.

Mange aktiviteter har blitt endret.
Til slutt vil jeg på vegne av Wat Thai Norway og Den Thailandske buddhistforening takke alle som jevnlig støtter begivenhetene ved templet. Jeg ønsker dere og deres familie hell og lykke i det nye året.

Vennlig hilsen

Phravimolsasanavides


 
 

 

ADRESSE

Trondheimsveien 582, 2016 FrognerTELEFON

Tif : +47 63 82 01 30
Faxs : 63 82 01 31POSTADRESSE

Postboks 73, 2017 FrognerE-POST

watthainorway@hotmail.com

 
Copyright © 2017 DTB. All Rights Reserved